
Zemiakový chlieb
Aj vy máte niekedy problém so správnym nožom na chlieb? Ideálne je používať nôž na chlieb so zúbkami (ideálne kovaný, napríklad IVO Premier). Ak taký
Aj vy máte niekedy problém so správnym nožom na chlieb? Ideálne je používať nôž na chlieb so zúbkami (ideálne kovaný, napríklad IVO Premier). Ak taký
Kardamómky sú láska. Skúsite? Ak si nie ste istí, spravte plnku pol na pol so škoricovou ako to robím ja. Deti totiž kardamóm nemusia, ja
Pre milovníkov čedaru ako stvorené. Keď ho miluješ, nemáš čo riešiť. 🙂
Kvások si prikrmujem ražnou celozrnnou múkou od Penamu, takisto aj rozkvas.
Ako upiecť cviklový pšenično-ražný chlieb? Základom každého kváskovania je kvások, jeho kvalita a samozrejme použitá múka. Či už v recepte alebo na samotné prikrmovanie
Slovo brioška sa mi veľmi páči. Čo to vlastne je? Je to sladké pečivo pôvodom z Francúzska, podobné nášmu mazancu či vianočke. Pečie sa zo sladkého
Ako upiecť cibuľový chlieb? Tento chlebík sme si robili na mojom druhom “live” pečení na instagrame a facebooku. Ráno sme si zamiesili (ja ešte v
Ako upiecť kakaový veľkonočný veniec? Milujem všetko makové. Tak aj pri tomto venci mi okamžite napadla táto plnka. 🙂 Ale tento raz som sa riadila
Maková mňamka. Vrháme sa na neho takmer hneď po upečení. Zmizne okamžite.
Veľmi chutné bagetky z prirodzene bezlepkových múk. Pridaním teffovej múky získate nutrične bohatý pokrm. Krásny tvar docielite vložením cesta do silikónovej formy od Tescomy.