Čokoládový cheesecake s malinami
Pre čokoholikov to pravé. S malinami úžasná kombinácia.
Pre čokoholikov to pravé. S malinami úžasná kombinácia.
Na tento “cheesecake”som nepoužila ani mascarpone, ani tvaroh či smotanu. Pri tomto recepte hrá hlavnú rolu “Hraška” a rastlinné mlieko. Vyskúšate? Poznáte Hrašku? Hrachovú zmes
Cheesecake pečiem veľmi rada – lebo je to jednoduché a rýchle. Len to potrebuje pred konzumáciou stuhnúť.
Pre tých, čo majú radi gaštany a čokoládový cheesecake. Rum tiež robí svoje. 🙂
Bez pridaného cukru. Cukor je iba v keksíkoch, ktoré použijete. Najlepšie sú domáce.
Táto torta, resp. pôvodne cheesecake vznikol preto, že čoraz viac ľudí nemôže mliečne produkty. A keďže mám veľmi rada tofu, tak som ho konečne použila
Perníkové korenie a čokoláda: zajímavá kombinácia