Bublanina so skyrom
Ak chcete vláčnu šťavnatú bublaninu, tak táto so skyrom je naj. Stačia na ňu len dve vajíčka.
Ak chcete vláčnu šťavnatú bublaninu, tak táto so skyrom je naj. Stačia na ňu len dve vajíčka.
Úžasne chrumkavé bagety z kvásku so semolinovou múkou. Semolina im dodá krásnu farbu aj chuť. Ak ju však nemáte, kľudne spravte iba z pšeničnej múky.<br
Keď som videla krásnu formu od Potten and Pannen, hneď som si v nich predstavila tieto citrónové bábovičky. Spravila som minibábovky aj v tvare kuriatok.
Slovo brioška sa mi veľmi páči. Čo to vlastne je? Je to sladké pečivo pôvodom z Francúzska, podobné nášmu mazancu či vianočke. Pečie sa zo sladkého
Tento chlebík sme si robili na mojom druhom “live” pečení na instagrame a facebooku. Ráno sme si zamiesili (ja ešte v predstihu o 8.00 a
Takmer vôbec nerobím jablkové koláče. Ani neviem vlastne prečo. Asi preto, že mám najradšej jablko len tak surové. Ale každoročne na jeseň sledujem, ako snáď
Tento vegánsky nugátový koláčik bez lepku našiel svoje miesto v mojej sladkej knižke “Sladké” kde nájdete veľa zdravších koláčikov, dokonca aj bez lepku. Ak sa
Kombinácia kyselkavých červených ríbezlí a sladkého krehkého cesta je výborná.