REINDLING. Táto špecialita pôvodne pochádza z Korutánska a je plnená škoricou, hrozienkami a orieškami. Ide vlastne o voňavé kysnuté cesto bohato plnené rôznymi plnkami. My
Ako upiecť kváskové “hot cross buns”? Sú nielen anglickou veľkonočnou špecialitou. Jedávajú sa aj na Novom Zélende, v Kanade na Veľký piatok. Tak ako my
Tip na rýchle žemličky bez kysnutia – bez droždia či kvásku. Hotové do 30 minút.
Ako upiecť praclíky z kvásku? Mini praclíky z kvásku robila moja kamarátka už roky, vždy na Vianoce ale s droždím. Vždy sa stretli tri sestry
Zaujímavá chuť vďaka cesnaku. Ak nemáte medvedí cesnak, použite normálny a rôzne čerstvé bylinky.
Ak máte veľa bielkov a neviete čo s nimi, vyskúšajte túto chutnú makovú roládu.
Občas som si rada kúpila štólu. A tak som si tento rok spravila kváskovú, s kopou kandizovaného ovocia. Kto má rád marcipán, môže do nej