
Kváskovanie: Viac než len chlieb – návrat k tradíciám a zdraviu
Kváskovanie: Viac než len chlieb – návrat k tradíciám a zdraviu Kváskovanie je v posledných rokoch čoraz populárnejšie – a nie je to len vďaka
Kváskovanie: Viac než len chlieb – návrat k tradíciám a zdraviu Kváskovanie je v posledných rokoch čoraz populárnejšie – a nie je to len vďaka
Najčastejšie chyby pri zakladaní kvásku a ako sa im vyhnúť Nie vždy to ide na prvýkrát.Založiť si vlastný kvások znie jednoducho – múka, voda, teplo
Čo je kvások a ako funguje? – Magický svet baktérií a kvasiniek Kvások – slovo, ktoré čoraz častejšie počujeme v súvislosti s domácim pečením. Nie
Workshop kváskovania ako teambuilding je úžasná možnosť pre pracovné kolektívy. Nemusíte sa zúčastniť jedného z mojich kurzov iba individuálne, môžem prísť za vami do firmy.
Lievito madre, teda z taliančiny materský kvások, môže mať rôzne podoby. Talianski pekári radi používajú ako tekutejší ražný kvások (lievito madre di segale), tak aj,
Ako si založiť kvások? Chcete si založiť kvások a neviete ako na to? Skúste tento postup. Samotné založenie kvásku nie je žiadna veda ale napriek
Milujete čerstvo upečený chlieb, ale kvôli lepku ste sa ho museli vzdať?
Vyskúšali ste rôzne verzie bezlepkového chleba, ale vôbec to nebolo ono?
Chladničkové kysnutie zvýrazní chuť kváskového pečiva. Ale hlavne umožní zladiť kváskové pečenie s Vašim tempom života. 🙂 Často reagujete na kurzoch prekvapene, keď spomeniem, že
Ak ste získali kvások od niekoho, kto pravidelne pečie, skúste urobiť všetko pre to, aby ste si ho udržali. Nie je nad kvások, ktorý super