
Chladničkové kysnutie
Chladničkové kysnutie zvýrazní chuť kváskového pečiva. Ale hlavne umožní zladiť kváskové pečenie s Vašim tempom života. 🙂 Často reagujete na kurzoch prekvapene, keď spomeniem, že
Chladničkové kysnutie zvýrazní chuť kváskového pečiva. Ale hlavne umožní zladiť kváskové pečenie s Vašim tempom života. 🙂 Často reagujete na kurzoch prekvapene, keď spomeniem, že
Ak ste získali kvások od niekoho, kto pravidelne pečie, skúste urobiť všetko pre to, aby ste si ho udržali. Nie je nad kvások, ktorý super
Bezlepkový kvások môže byť z ryžovej, kukuričnej alebo cirokovej múky. Ak je zdravý, funguje úžasne. Odvďačí sa Vám úžasnými kysnutými koláčmi a mňamkovým chlebíkom.
Živý kvások výtvorom šikovných baktérií Vedeli ste, že história kvásku siaha až do starého Egyptu (približne 2300 rokov pred Kristom)? Tamojší obyvatelia zmiešali zmes múky
Hľadáte variantu chleba bez pšenice? Vyskúšajte bezlepkový kváskový chlieb, ktorý je “chutným” riešením pre ľudí s intoleranciou na lepok.
Škola kváskového pečenia. Upiekli ste svoj prvý kváskový chlebík, ale nie je to pravé orechové? Nechutí a nevyzerá dobre? Nezúfajte, prezradím vám, ako môžete nabudúce
Tak už je to tu…zabezpečili ste si kvások a pripravujete sa na deň D, keď spolu prežijete to pravé kváskové dobrodružstvo, na konci ktorého by
Čo všetko potrebujete k tomu, aby ste si mohli upiecť kváskový chlieb u vás doma?