Kombinácia kyselkavých červených ríbezlí a sladkého krehkého cesta je výborná.
Ako upiecť kakaový veľkonočný veniec? Milujem všetko makové. Tak aj pri tomto venci mi okamžite napadla táto plnka. 🙂 Ale tento raz som sa riadila
Maková mňamka. Vrháme sa na neho takmer hneď po upečení. Zmizne okamžite.
Jednoduchá príprava, veľká mňamka. Bez zbytočného tuku, bez mlieka.
Veľmi chutné bagetky z prirodzene bezlepkových múk. Pridaním teffovej múky získate nutrične bohatý pokrm. Krásny tvar docielite vložením cesta do silikónovej formy od Tescomy.
REINDLING. Táto špecialita pôvodne pochádza z Korutánska a je plnená škoricou, hrozienkami a orieškami. Ide vlastne o voňavé kysnuté cesto bohato plnené rôznymi plnkami. My
Ako upiecť kváskové “hot cross buns”? Sú nielen anglickou veľkonočnou špecialitou. Jedávajú sa aj na Novom Zélende, v Kanade na Veľký piatok. Tak ako my