Zdravé pečenie

Láka Vás piecť kváskový chlieb? Ražný, ražno pšeničný, špaldový alebo aj bezlepkový? Nejedli ste ešte chutný bezlepkový chlieb? Tak ste na správnej adrese. 🙂 

Ak ste zďaleka alebo sa Vám nedá odbehnúť od detí na večerný kurz,   pozývam Vás na moje ONLINE kurzy. 

ONLINE kurz bude prebiehať v uzatvorenej skupine na Facebook. Mám vytvorené dve skupiny – bezlepkový kurz a pšeničnoražný chlieb. Do oboch sa môžete hocikedy pridať, po zaplatení poplatku obdržíte prístup a tiež kvások Vám pošlem ak ste v SR. 

Ak máte predsa záujem o jednorázový kurz cez ZOOM platformu, určite mi napíšte. 

Výhody ONLINE kurzu?

Moje všetky príspevky, živé videá budú k dispozícií neobmedzene, čiže si môžete piecť v čase, kedy vám to najviac vyhovuje. Viem, že po absolvovaní živého kurzu ste mali často hlavu ako melón 🙂 a otázky vás často napadali až po samotnom domácom pečení. Tu ich môžete položiť a v priebehu 14 dní ich určite zodpoviem. 

Odpoviem buď formou live vysielania alebo napíšem príspevok v skupine, aby bol prínosný pre všetkých členov skupiny. 

Po prihlásení na kurz si môžete zakúpiť pomôcky na kváskovanie alebo moje knihy KVÁSOK  s 15% zľavou po obdržaní špeciálneho kódu pre kurzistov. 

Kurz je vhodný pre všetkých – začiatočníkov aj pokročilých, myslím, že každý si nájde to svoje. 

Podmienky účasti na kurze:

  • facebook účet
  • nemusíte mať vlastný kvások (v cene kurzu Vám viem poslať kvások poštou v rámci SR, v prípade Čiech v cene poštovného)
  • prihlásenie sa cez formulár
  • uhradenie kurzovného 
  • cena: 49 eur 

Aktuálne   ONLINE kurzy 

 

Pšenično-ražný chlieb: cena 49 eur

  • info o ražnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
  • práca s cestom, rôzne techniky
  • stáčanie cesta – rôzne spôsoby
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – vegánska babka
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť 

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

Bezlepkové kváskovanie: cena 49 eur

  • preberieme si do detailov samotný recept
  • pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami, info o tom, ktoré budete potrebovať, pošlem v dostatočnom predstihu
  • info o ryžovom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • preberieme si jednotlivé bezlepkové múky a povieme si ako sa správajú v ceste
  • práca s cestom
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – vegánske makovky
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz je skvelá príležitosť naučiť sa naozaj chutný, nedrolivý chlieb z nutrične bohatých múk

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

Pred aktuálnym kurzom Vám pošlem v dostatočnom predstihu info o živých vysielaniach, aby ste si vedeli zariadiť čas, ak ich sledovať v reálnom čase. Časy sú väčšinou vo večerných hodinách o 17. 30, 18.00, ak pripadne live na sobotu, tak o 9.30. Ak nie ste si istí, či je kurz pre Vás vhodný, neváhajte ma kontaktovať na lenka@zdravepecenie.sk

 

23. 9. 18.00 hod. prvé live vysielanie

Špaldový chlieb s lievito madre: cena 49 eur

Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní

  • info o pšeničnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
  • práca s cestom, rôzne techniky
  • stáčanie cesta – rôzne spôsoby
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – špaldové sladké žemličky
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť 

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

 

Tagy :
Zdieľať :
Mohlo by sa vám páčiť :