Láka Vás piecť kváskový chlieb? Ražný, ražno pšeničný, špaldový alebo aj bezlepkový? Nejedli ste ešte chutný bezlepkový chlieb? Tak ste na správnej adrese. 🙂
Ak ste zďaleka alebo sa Vám nedá odbehnúť od detí na večerný kurz, pozývam Vás na moje ONLINE kurzy.
ONLINE kurz bude prebiehať v uzatvorenej skupine na Facebook. Mám vytvorené dve skupiny – bezlepkový kurz a pšeničnoražný chlieb. Do oboch sa môžete hocikedy pridať, po zaplatení poplatku obdržíte prístup a tiež kvások Vám pošlem ak ste v SR.
Ak máte predsa záujem o jednorázový kurz cez ZOOM platformu, určite mi napíšte.
Výhody ONLINE kurzu?
Moje všetky príspevky, živé videá budú k dispozícií neobmedzene, čiže si môžete piecť v čase, kedy vám to najviac vyhovuje. Viem, že po absolvovaní živého kurzu ste mali často hlavu ako melón 🙂 a otázky vás často napadali až po samotnom domácom pečení. Tu ich môžete položiť a v priebehu 14 dní ich určite zodpoviem.
Odpoviem buď formou live vysielania alebo napíšem príspevok v skupine, aby bol prínosný pre všetkých členov skupiny.
Po prihlásení na kurz si môžete zakúpiť pomôcky na kváskovanie alebo moje knihy KVÁSOK s 15% zľavou po obdržaní špeciálneho kódu pre kurzistov.
Kurz je vhodný pre všetkých – začiatočníkov aj pokročilých, myslím, že každý si nájde to svoje.
Podmienky účasti na kurze:
- facebook účet
- nemusíte mať vlastný kvások (v cene kurzu Vám viem poslať kvások poštou v rámci SR, v prípade Čiech v cene poštovného)
- prihlásenie sa cez formulár
- uhradenie kurzovného
- cena: 49 eur
Aktuálne ONLINE kurzy
Pšenično-ražný chlieb: cena 49 eur
- info o ražnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
- práca s cestom, rôzne techniky
- stáčanie cesta – rôzne spôsoby
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – vegánska babka
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť
Bezlepkové kváskovanie: cena 49 eur
- preberieme si do detailov samotný recept
- pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami, info o tom, ktoré budete potrebovať, pošlem v dostatočnom predstihu
- info o ryžovom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- preberieme si jednotlivé bezlepkové múky a povieme si ako sa správajú v ceste
- práca s cestom
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – vegánske makovky
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz je skvelá príležitosť naučiť sa naozaj chutný, nedrolivý chlieb z nutrične bohatých múk
Pred aktuálnym kurzom Vám pošlem v dostatočnom predstihu info o živých vysielaniach, aby ste si vedeli zariadiť čas, ak ich sledovať v reálnom čase. Časy sú väčšinou vo večerných hodinách o 17. 30, 18.00, ak pripadne live na sobotu, tak o 9.30. Ak nie ste si istí, či je kurz pre Vás vhodný, neváhajte ma kontaktovať na lenka@zdravepecenie.sk
23. 9. 18.00 hod. prvé live vysielanie
Špaldový chlieb s lievito madre: cena 49 eur
Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní
- info o pšeničnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
- práca s cestom, rôzne techniky
- stáčanie cesta – rôzne spôsoby
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – špaldové sladké žemličky
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť