Zdravé pečenie

Láka Vás piecť kváskový chlieb? Ražný, ražno pšeničný, špaldový alebo aj bezlepkový? Nejedli ste ešte chutný bezlepkový chlieb? Tak ste na správnej adrese. 🙂 

Ak ste zďaleka alebo sa Vám nedá odbehnúť od detí na večerný kurz,   pozývam Vás na moje ONLINE kurzy. 

ONLINE kurz bude prebiehať v uzatvorenej skupine na Facebook. Mám vytvorené dve skupiny – bezlepkový kurz a pšeničnoražný chlieb. Do oboch sa môžete hocikedy pridať, po zaplatení poplatku obdržíte prístup a tiež kvások Vám pošlem ak ste v SR. 

Ak máte predsa záujem o jednorázový kurz cez ZOOM platformu, určite mi napíšte. 

Výhody ONLINE kurzu?

Moje všetky príspevky, živé videá budú k dispozícií neobmedzene, čiže si môžete piecť v čase, kedy vám to najviac vyhovuje. Viem, že po absolvovaní živého kurzu ste mali často hlavu ako melón 🙂 a otázky vás často napadali až po samotnom domácom pečení. Tu ich môžete položiť a v priebehu 14 dní ich určite zodpoviem. 

Odpoviem buď formou live vysielania alebo napíšem príspevok v skupine, aby bol prínosný pre všetkých členov skupiny. 

Po prihlásení na kurz si môžete zakúpiť pomôcky na kváskovanie alebo moje knihy KVÁSOK  s 15% zľavou po obdržaní špeciálneho kódu pre kurzistov. 

Kurz je vhodný pre všetkých – začiatočníkov aj pokročilých, myslím, že každý si nájde to svoje. 

Podmienky účasti na kurze:

  • facebook účet
  • nemusíte mať vlastný kvások (v cene kurzu Vám viem poslať kvások poštou v rámci SR, v prípade Čiech v cene poštovného)
  • prihlásenie sa cez formulár
  • uhradenie kurzovného 
  • cena: 49 eur 

Aktuálne   ONLINE kurzy 

 

Pšenično-ražný chlieb: cena 49 eur

  • info o ražnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
  • práca s cestom, rôzne techniky
  • stáčanie cesta – rôzne spôsoby
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – vegánska babka
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť 

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

Bezlepkové kváskovanie: cena 49 eur

  • preberieme si do detailov samotný recept
  • pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami, info o tom, ktoré budete potrebovať, pošlem v dostatočnom predstihu
  • info o ryžovom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • preberieme si jednotlivé bezlepkové múky a povieme si ako sa správajú v ceste
  • práca s cestom
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – vegánske makovky
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz je skvelá príležitosť naučiť sa naozaj chutný, nedrolivý chlieb z nutrične bohatých múk

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

Pred aktuálnym kurzom Vám pošlem v dostatočnom predstihu info o živých vysielaniach, aby ste si vedeli zariadiť čas, ak ich sledovať v reálnom čase. Časy sú väčšinou vo večerných hodinách o 17. 30, 18.00, ak pripadne live na sobotu, tak o 9.30. Ak nie ste si istí, či je kurz pre Vás vhodný, neváhajte ma kontaktovať na lenka@zdravepecenie.sk

 

23. 9. 18.00 hod. prvé live vysielanie

Špaldový chlieb s lievito madre: cena 49 eur

Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní

  • info o pšeničnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
  • vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
  • práca s cestom, rôzne techniky
  • stáčanie cesta – rôzne spôsoby
  • spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
  • bonusový recept – špaldové sladké žemličky
  • počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
  • ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť 

Prihlásiť sa na ONLINE kurz

 

 

Ak sa vám páči recept, poteším sa zdieľaniu
Mohlo by sa vám páčiť :
Poštovné zdarma pri nákupe nad 80.00