Láka Vás piecť kváskový chlieb? Ražný, ražno pšeničný, špaldový alebo aj bezlepkový? Nejedli ste ešte chutný bezlepkový chlieb? Tak ste na správnej adrese. 🙂
Nakoľko momentálne v dôsledku pandemickej situácie nie je možné robiť kurzy naživo, pozývam Vás na moje ONLINE kurzy.
ONLINE kurz bude prebiehať v uzatvorenej skupine na Facebook. Prípadne cez môj súkromný profil na instagrame.
Ak máte predsa záujem o jednorázový kurz cez ZOOM platformu, určite mi napíšte.
Výhody ONLINE kurzu?
Moje všetky príspevky, živé videá budú k dispozícií 14 dní, čiže si môžete piecť v čase, kedy vám to najviac vyhovuje. Viem, že po absolvovaní živého kurzu ste mali často hlavu ako melón 🙂 a otázky vás často napadali až po samotnom domácom pečení. Tu ich môžete položiť a v priebehu 14 dní ich určite zodpoviem.
Odpoviem buď formou live vysielania alebo napíšem príspevok v skupine, aby bol prínosný pre všetkých členov skupiny.
Po prihlásení na kurz si môžete zakúpiť pomôcky na kváskovanie alebo moje knihy KVÁSOK s 15% zľavou po obdržaní špeciálneho kódu pre kurzistov.
Kurz je vhodný pre všetkých – začiatočníkov aj pokročilých, myslím, že každý si nájde to svoje.
Podmienky účasti na kurze:
- facebook účet
- nemusíte mať vlastný kvások (v cene kurzu Vám viem poslať kvások poštou v rámci SR, v prípade Čiech v cene poštovného)
- prihlásenie sa cez formulár
- uhradenie kurzovného
- cena: 49 eur
Aktuálne termíny ONLINE kurzov
APRÍL
Pred aktuálnym kurzom Vám pošlem v dostatočnom predstihu info o živých vysielaniach, aby ste si vedeli zariadiť čas, ak ich sledovať v reálnom čase. Časy sú väčšinou vo večerných hodinách o 17. 30, 18.00, ak pripadne live na sobotu, tak o 9.30. Ak nie ste si istí, či je kurz pre Vás vhodný, neváhajte ma kontaktovať na lenka@zdravepecenie.sk
26. 3. – 9. 4.
Bezlepkové kváskovanie: cena 49 eur
Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní
- preberieme si do detailov samotný recept
- pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami, info o tom, ktoré budete potrebovať, pošlem v dostatočnom predstihu
- info o ryžovom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- preberieme si jednotlivé bezlepkové múky a povieme si ako sa správajú v ceste
- práca s cestom
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – vegánske makovky
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz je skvelá príležitosť naučiť sa naozaj chutný, nedrolivý chlieb z nutrične bohatých múk
8. 4. – 22. 4.
Pšenično-ražný chlieb: cena 49 eur
- info o ražnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
- práca s cestom, rôzne techniky
- stáčanie cesta – rôzne spôsoby
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – vegánska babka
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť
23. 4. – 7. 5.
Bezlepkové kváskovanie: cena 49 eur
Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní
- preberieme si do detailov samotný recept
- pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami, info o tom, ktoré budete potrebovať, pošlem v dostatočnom predstihu
- info o ryžovom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- preberieme si jednotlivé bezlepkové múky a povieme si ako sa správajú v ceste
- práca s cestom
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – vegánske makovky
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz je skvelá príležitosť naučiť sa naozaj chutný, nedrolivý chlieb z nutrične bohatých múk
29. 4. – 13. 5.
Výborný ražný chlieb: cena 49 eur
- info o ražnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
- práca s cestom, rôzne techniky
- stáčanie cesta – rôzne spôsoby
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – ražnopšeničný chlieb s batátom
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť
3. 5. – 17. 5.
Špaldový chlieb s lievito madre: cena 49 eur
Na kurz sa môžete prihlásiť aj neskôr, ak nepotrebujete live prenosy. Všetko je vám k dispozícií odo dňa vstupu do skupiny po dobu 14 dní
- info o pšeničnom kvásku a starostlivosť o neho, vysvetlenie pojmov
- vysvetlenie procesu prípravy chleba od úplneho začiatku
- práca s cestom, rôzne techniky
- stáčanie cesta – rôzne spôsoby
- spôsoby kysnutia – jeho načasovanie
- bonusový recept – špaldové sladké žemličky
- počas celého kurzu Vám budem k dispozícií, snažím sa o individuálny prístup
- ONLINE kurz a jeho trvanie je skvelá príležitosť naučiť sa všetko čo treba pri príprave chlebíka vedieť
INFO ku kurzom naživo (snáď už čoskoro):
Na kurze si všetko dôležité povieme a ukážeme, ochutnáme a tiež si upečieme ukážkový bochník. Z kurzu si odnesiete svoj bochník v ošatke a pečiete až doma. 🙂
- Cena kurzu: 49 až 69 eur
- Kurz trvá 2,5 až 3,5 hodiny.
- Kurz môžete aj darovať, rada Vám vystavím darčekový poukaz.
- No kurze je možné si zakúpiť rôzne pomôcky na kváskovanie – voskový obal, narezávatko, moje knihy či ošatky.
Aktuálne termíny kurzov
Apríl , máj
30. 4. Café Drak&Finch, Mikulášska 1b, Bratislava, Bezlepkové kváskovanie –chlieb aj sladké (makovky), o 17:30, : cena 59 eur
- vhodné aj pre začiatočníkov
- pečieme s prirodzene bezlepkovými múkami
- info o kvásku a starostlivosť o neho
- ochutnáme chlebík aj vegánske makovky
- každý si pripraví svoj bezlepkový bochník, ktorý si odnesie v ošatke a upečie doma
- každý si pripraví svoje makovky
- individuálny prístup
- materský kvások, štartovací balík múk so sebou
10. 5. Café Drak&Finch, Mikulášska 1b, Bratislava, Kváskovanie s lievito madre, nadstavbový kurz, o 17:30, : cena 59 eur
- vhodné aj pre začiatočníkov aj pre pokročilých, účastníkov môjho základného kurzu
- každý si pripraví svoj vlastný špaldový bochník a mini tekvicový bochník
- povieme si o rôznych druhoch kváskoch, ako sa o ne starať a pracovať s nimi
- múky s vyšším obsahom lepku
- lievito madre
- tipy na prácu s cestom, stáčanie do ošatky, príprava tekvicového chlebíka
- individuálny prístup
- materský kvások, štartovací balík múk
Pri kombinovaných kurzoch mi prosím napíšte, o aký chlieb máte záujem.Ak Vám nepríde automatický mail, formulár nebol odoslaný. Pošlite mi priamo mail na: kurzy@zdravepecenie.sk