Konzistenciou pripomína cheesecake. Treba nechať určite dôkladne vychladnúť, inak nebude držať tvar.
Túto bublaninu som “zbúchala” jeden večer veľmi narýchlo. Keďže som použila opäť raz prirodzene bezlepkové múky, myslela som, že to nemusí dopadnúť “jedlo”. Ale dopadlo.
Na deň detí som chcela prekvapiť deti domácim čokoládovým Brumíkom. Chcela som nejaký iný čokoládový recept, nielen tie naše najobľúbenejšie čokoládové muffiny.
Presne vidím, ako počas môjho posledného detox pobytu šľapeme na túre na rozhľadňu Kukla pri Modre a rozprávame sa opäť raz o jedle. 🙂 A
Makových koláčov nie je nikdy dosť, že? Aspoň pre mňa makoholika.
Na tieto úžasné, chrumkavé chlebíky alebo krekry netreba nič extra. Iba dobrý kvások, ražnú múku, čas na odležanie. Placky môžete vyvaľkať aj s deťmi, preniesť
Tieto muffiny pripomínajú konzistenciou šťavnaté brownie. Aj o dva dni boli super. Recept je na 10 väčších muffin.
Tieto muffiny sú jedny z top obľúbených u detí – mám vyskúšané za tie roky u všetkých našich návštev. Teda, jasnačka, okrem čokoládových.