Receptov je viac – ja som zvolila na korpus vopred namočené mandle – 1 pohár, pol pohára namočených ďatlí, pol pohára strúhaného kokosu, 3 lyžice kakaa. Všetko som spracovala na lepivú hmotu a dala do cca 16 cm formy. Na krém je tiež možné použiť len strúhaný kokos, ja som dala 2 poháre ale tiež som pridala 1 pohár vopred namočených kešu orechov, 3- 4 lyžice agáve sirupu – alebo koľko chcete podľa chuti, 3 lyžice kokosovej smotany, pol lyžičky vanilkového extraktu. Aby nám plnka držala, nesmieme zabudnúť na kokosový olej – pol pohára. Na vrchnú čokoládu potrebujeme kokosový olej a kakao, tiež pol pohára a agáve podľa chuti. Ale táto “čokoláda” zvykne byť tvrdšia pri krájaní, tak ja radšej pridávam buď banán, ďatle alebo kešu orechy. To, čo mám práve doma – nie však všetko naraz. Nech to neprekombinujeme. Koláčik mal dobrú odozvu, ale aj tak budem pokračovať v jeho vylepšovaní, kokos a čokoládu môžem veľa a často!
Raw bounty torta
predchádzajúci článok